top of page

Tesla Cybertruck verdeelt beleggers tot op het bot

Een nieuwe Tesla Cybertruck spotter zorgt voor meer twijfel over het ontwerp van de elektrische pick-up truck. De foto's zijn op Reddit gedeeld.

Toen Tesla de Cybertruck in 2019 onthulde, was het ontwerp zeker opvallend. Sommigen waren dol op de gedurfde uitstraling en de bereidheid om te proberen een pick-up truck opnieuw vorm te geven, maar velen waren ook niet onder de indruk van het ontwerp.


Lees alles over Tesla aandelen

Als iemand die op de hoogte is van de ontwikkelingen in de EV- en Tesla-community, heb ik het gevoel dat het ontwerp van de Cybertruck bij veel mensen is gaan groeien. Bovendien zijn 1,5 miljoen reserveringen niet te ontkennen. Ook ik heb een reservering geplaatst en verwacht niet dat ik tot 2025 de mogelijkheid krijg om er echt één te bemachtigen.


Maar we hadden nog steeds slechts een enigszins beperkt zicht op de pick-up truck, en het ontwerp evolueert nog steeds, waardoor mensen hun mening aanpassen. Een nieuwe waarneming van een Cybertruck bèta-prototype in Californië lijkt bij sommige Tesla-fans twijfels te hebben gezaaid (via Reddit):

Op basis van de reacties op de waarnemingen lijkt het erop dat veel mensen zich zorgen maken over de voorkant van de Cybertruck. In deze waarneming ziet het er een beetje kort en afgerond uit:


Het kan gewoon de hoek van de foto en de reflectie aan de rechterkant van de voorzijde zijn, maar het is moeilijk te zeggen. Hier is ook een video ervan te zien.


Ben ook benieuwd wat jij denkt als een snelle marktonderzoek.. Laat het via de comments weten. Laat ook een like achter voor dit soort interessante updates en content!Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief!

Bedankt voor het abonneren!

Net binnen..

bottom of page