Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van De Belegger staan hieronder vermeldt. U gaat met de aanschaf van een lidmaatschap akkoord met de voorwaarden die hieraan verbonden zijn.

Artikel 1.  In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

 1. Wij/ons: DE BELEGGER  Eenmanszaak, Kvk nummer: 77303784

 2. Jij/jouw: Iemand die een lidmaatschap heeft afgesloten bij De Belegger

 3. Moderator: een aangesteld persoon die de Discord en andere media beheert die betrekking hebben op de werkzaamheden van De Belegger.

 4. Overeenkomst: de overeenkomst, die jij bent aangegaan met De Belegger door middel van de aanschaf van een lidmaatschap.

 5. Media: Instagram, Discord, Youtube, website en Spotify, waar u terecht kunt voor al uw vragen/opmerkingen etc.

 

Artikel 2. Wat is De Belegger?

 1. Wij zijn een platform die content maakt over beleggen en probeert tentoon te stellen door middel van de journey van De Belegger - dat dit mogelijk is. Er zijn uiteraard geen garanties en dit kan mislukken.

 2. Wij proberen door middel van het laten zien van het avontuur van De Belegger richting financieel onafhankelijk dat andere mensen dit ook kunnen.

 3. Wij laten door middel van het portfolio van De Belegger een mogelijke manier zien om dit ook te bereiken. Verder hebben wij een platform voor mogelijke particulieren beleggers.

 4. Wij hebben een Discord-server met duizenden leden, waar wij een community vormen met gelijkgestemde beleggers van elk denkbaar niveau.

 5. Op onze website staan handige tips, leuke video’s en blogpost over beleggen en financieel onafhankelijk. Hier hebben wij ook een eigen leden-gedeelte.

 6. Het leden gedeelte is alleen toegankelijk voor mensen met het “prominent-lid” lidmaatschap. Ook hebben we een speciaal gedeelte voor Vip (lite) leden.

 7. Als laatste hebben we meerdere sociale media waar content over beleggen worden gepost zoals: Spotify, Instagram en Youtube.

 

Artikel 3: Wat koop je bij De Belegger?

 1. Je koopt bij De Belegger een jaar toegang tot het kunnen bekijken van exclusieve content zoals een training over groeiaandelen en het kunnen bekijken van alle transacties van de belegger! Je lidmaatschap verlengt automatisch na een jaar tenzij het lidmaatschap is stop gezet door jezelf. Hiermee support je de belegger voor alle gratis content en het bij elkaar brengen van gelijkgestemden.

 2. Een jaar lang volledige toegang tot het portefeuille van De Belegger. Deze wordt elke paar weken geüpdatet. De live-transacties worden nu gedeeld in de Discord server maar als er een betere plek wordt gevonden om alles live met je te delen kan dit veranderen! Kopiëren is volledig op eigen risico.

 3. Ere Lid betekent dat je ongelimiteerd lang toegang hebt tot alle content, tot zolang deze website bestaat. Toegang geldt voor alle exclusieve content op de website voor alle leden! Gelijkwaardig aan VIP toegang.

 4. Bij een Vip lidmaatschap koopt u de bovenstaande dingen, inclusief een eigen gedeelte op de website met exclusieve video’s.

 5. Ook is er een speciaal kanaal voor alle VIP leden in de discord-server en kan dus ook een andere medium worden op elk moment dat het beter is voor de gebruikers.

 6. Voor de VIP leden is er daarnaast regelmatig een meeting voor persoonlijke vragen en specifieke onderwerpen die kunnen worden aangevraagd zodat we met elkaar kunnen sparren.

 7. Ook hebben we voor alle leden speciale sheets, bijvoorbeeld een groeiaandelen sheet speciaal voor VIPS. Daar heeft u altijd toegang toe.

 8. Indien er een speciale actie is geweest, zal dit kunnen veranderen. Zo zou de lengte van het lidmaatschap kunnen veranderen of bepaalde inhoud kunnen veranderen. Dit valt ten alle tijden te lezen bij de aankoop en te wijzigen.

 9. Tenslotte zal alle toegang worden weggenomen, indien het abonnement is afgelopen. Hier heeft De Belegger ten alle tijden recht toe.

 

Artikel 4. Betalingen

 1. De aanschaf van een lidmaatschap gaat direct via de website (www.debelegger.nl). Hier kun jij betalen door middel van Ideal en andere betaalmogelijkheden.

 2. Gezien het hier om een digitaal product gaat waar je meteen toegang hebt tot alle voordelen, heb je geen recht op een teruggave.

 3. Je kunt altijd door middel van een persoonlijke transactie een lidmaatschap kopen bij De Belegger. Dit zal persoonlijk via De belegger gaan. De eventuele risico’s en aansprakelijkheid liggen wel bij jou.

 4. Wij mogen ten alle tijden vragen om een bewijs van betaling. Dit kan door middel van een betalingsbewijs of het opgegeven email-adres. De rest van u privé gegevens worden niet gedeeld of naar gevraagd.

 5. Het krijgen van toegang tot alle kanalen en media wordt verzorgd via de mail. Hier staat een stappenplan in met de stappen die u dient te nemen. Verder staat dit stappenplan ook in de Discord-server en in het ledengedeelte van de website.

 

Artikel 5. Annuleren van een betaling

 1. Gezien het hier om een digitaal product gaat waar je meteen toegang hebt tot alle voordelen, heeft u geen recht op een teruggave.

 2. Mocht u ontevreden zijn dan mag je natuurlijk altijd een gesprek aangeven om feedback te geven. Het is aan De Belegger of u een valide reden hebt om uw geld terug te ontvangen.

 

Artikel 6: Regels

 1. Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, gaat u akkoord met het houden aan onze community regels en regels op andere sociale media.

 2. Het verspreiden van valse informatie, toegang tot bepaalde gedeeltes en het delen van uw account is niet toegestaan. Indien dit wordt opgemerkt, zal dit resulteren in het WEGHALEN van het betreffende lidmaatschap.

 3. Schelden en vloeken binnen de DISCORD-Server is niet toegestaan. Een moderator mag hier ten alle tijden wat over zeggen. Indien dit gebeurt, kan dit resulteren in het WEGHALEN van het lidmaatschap. Elke situatie wordt individueel beoordeeld en dit is een uiterste strafmaatregel.

 4. Het niet volgen van onze community regels, deze staan in het #regeltjes kanaal, kan resulteren in een VERWIJDERING van het lidmaatschap.

 5. Het niet volgen van de DISCORD REGELS, deze staan in het BEFORE YOU JOIN kanaal, kan resulteren in een VERWIJDERING van het lidmaatschap.

 6. Deze regels kunnen veranderen en dit wordt ook meteen met je gedeeld. Door je aanwezigheid op Discord ga je ook akkoord met de regeld.

 7. De Belegger kan je ten alle tijden verbannen uit de server als je deze regels breekt.

 8. Houd politieke discussies weg uit discord.

Artikel 7: Aansprakelijkheid

 1. De Belegger is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen door het volgen van zijn portefeuille. Dit portefeuille is zijn eigen weg naar financieel onafhankelijkheid.

 2. Het is uw eigen Verantwoordelijkheid als u besluit om deze portefeuille volledig te kopiëren. Eventuele winsten en verliezen vallen voor u eigen rekening.

 3. De Belegger is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen die voorkomen door de belegger Discord server. Hier zitten mensen in die hun eigen avontuur naar financieel onafhankelijk delen. Indien je besluit om mensen te kopiëren, is dat uw eigen Verantwoordelijkheid.

 4. Eventuele problemen bij betaling is De Belegger niet aansprakelijk voor. Wij zullen u wel proberen te helpen bij eventuele problemen.

 5. De Belegger is niet aansprakelijk voor eventuele problemen bij het krijgen van een account. Wij zullen u ten alle tijden helpen om gebruik te maken van de service, die u heeft aangeschaft. U dient echter wel zelf de stappen te volgen. Deze stappen hebben wij in uw mail gestuurd en staan ook binnen de Discord-server en de website vermeldt. Indien u er niet uitkomt, stuur ons een mail of stel de vraag in één van onze media.

 6. De Belegger is niet aansprakelijk, indien u wordt verbannen van de server. Een ban van de server op Discord betekent ook dat u geen recht heeft op een terugbetaling. Een overeenkomst kan wel altijd worden gemaakt. 

 7. De informatie op onze website wordt met zorgvuldigheid samengesteld en onderhouden. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat u typefouten aantreft. Voor dergelijke fouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Alle informatie op onze websites is dan ook onder voorbehoud van druk- en typefouten. Dit geldt ook voor de andere MEDIA. Links kunnen affiliate linkjes zijn waar we een gedeelte van de inkomsten kunnen krijgen zoals bij DeGiro, Bux & Boeken aanschaf via Bol.com

 8. De Belegger is niet aansprakelijk voor het NIET lezen van de Algemene Voorwaarden. U heeft op verschillende plekken de kans om het te lezen. 

 

Artikel 8. Problemen of klachten melden

 1. De Belegger doet zijn uiterste best om jou zo goed als mogelijk te helpen. Wij proberen alles in tevredenheid uit te voeren. Helaas valt nooit uit te sluiten dat er toch een keer iets niet helemaal goed gaat. Ik reken op je begrip en werk graag met je mee om alles op te lossen!

 2. Wij hebben op de website een vragengedeelte voor eventuele problemen en klachten die u wilt melden. Deze kunnen ook direct worden gestuurd naar De Belegger via de verschillende media.

 3. Als je niet tevreden bent met het product dat je bij ons hebt aangeschaft, laat dit zo snel mogelijk weten. Dan zullen wij zo spoedig mogelijk een oplossing vinden.

 4. Bij een klacht doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je alsnog tevreden bent. Lukt dat echt niet, dan kun je in bepaalde omstandigheden je geld terugkrijgen.

 5. Zoals al is besproken in artikel 5 (annuleringen), houden wij altijd de optie open voor het eventueel geld teruggeven. Er is echter geen garantie.

 

Artikel 9. Overige zaken

 1. Binnen onze discord-server en alle andere media geldt ten alle tijden de Nederlandse en Belgische wetgeving. Indien deze wordt overtreden, zullen MODERATORS daarop handelen met als hoogste straf een BAN van ons platform. Ook kunnen we elkaar in de rechtszaal ontmoeten, indien de Nederlandse wetgeving wordt overtreden. Dit willen wij natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen.

 2. Wij gaan ervan uit dat u eerlijk gebruik maakt van onze services en deze niet doorverkoopt en doorstuurt naar anderen. Zoals in Artikel 6 is besproken, kan dit leiden tot een BAN van onze MEDIA.

 3. Wij zijn constant bezig onze website te verbeteren. Die kan dan ook op elk moment veranderen en zelfs niet voor iedereen hetzelfde zijn. 

 4. Om onze website te verbeteren, verzamelen we data. Dat doen we met (first party) cookies. Dat klinkt wellicht wat vaag. Maar waar het op neer komt, is dat we niet weten wie jij bent, maar dat we wel weten wat jij op onze website doet. En dat doen we bij alle bezoekers. Zo krijgen we een goed inzicht in hoe onze website wordt gebruikt. Hierdoor kunnen we onze website verbeteren aan de hand van uw ervaringen.

 5. Het Nederlands recht is van toepassing op onze voorwaarden.

 6. In het geval dat een van de artikelen ongeldig zou zijn, betekent dit niet automatisch dat alle artikelen als ongeldig beschouwd kunnen worden.

 7. Wij (De Belegger) kunnen de algemene voorwaarden ten alle tijden wijzigen en is ook gerechtigd om deze wijzigingen door te voeren.

 8. Mocht je vragen hebben over deze voorwaarden, stel ze gerust. Stuur ons een mailtje op info@debelegger.nl.