top of page

AI-chatbot Bard krijgt grote update

  • Google's AI-chatbot, Bard, heeft een reeks updates ontvangen waarmee het toegang krijgt tot Google's volledige assortiment tools, waaronder YouTube, Google Drive, Google Flights en meer.

  • Gebruikers kunnen Bard nu vragen om taken uit te voeren, zoals het plannen van een reis met echte vluchtopties of het samenvatten van notities in Google Drive-documenten.

  • Deze uitbreidingen markeren de grootste update voor Bard sinds de lancering ervan zes maanden geleden en onderstrepen de voortdurende concurrentie tussen techgiganten zoals Google en OpenAI in de ontwikkeling van geavanceerde AI-technologieën.

Het nieuwste nieuws uit de wereld van kunstmatige intelligentie is dat Google's AI-chatbot, Bard, een indrukwekkende reeks updates heeft ontvangen. Deze verbeteringen zullen Bard in staat stellen om toegang te krijgen tot het volledige scala aan Google-tools, waaronder YouTube, Google Drive, Google Flights en meer. Hiermee kan Bard gebruikers helpen bij een breder scala aan taken en vragen. Laten we eens kijken naar wat deze updates inhouden en hoe ze de gebruikerservaring zullen verbeteren.


Bard wordt jouw persoonlijke assistent

Een van de opvallendste nieuwe mogelijkheden van Bard is de integratie met diverse Google-services. Gebruikers kunnen Bard nu vragen om taken uit te voeren die verder gaan dan alleen tekstuele antwoorden genereren. Stel je voor dat je een reis wilt plannen; je kunt Bard vragen om je te helpen met alles, van het vinden van een geschikt hotel tot het boeken van een vlucht, en zelfs om informatieve YouTube-video's te laten zien voor reisinspiratie. Bovendien kan Bard nu ook je Gmail, Docs en Google Drive doorzoeken en informatie extraheren om je te helpen bij specifieke verzoeken, zoals het vinden van een bepaald document of het samenvatten van belangrijke informatie.Meertalige communicatie en fact-checking

Deze updates brengen ook meertalige communicatie naar Bard, waardoor gebruikers in hun voorkeurstaal kunnen communiceren. Dit opent de deur naar een bredere gebruikersgroep en maakt Bard toegankelijk voor mensen over de hele wereld. Daarnaast introduceert Google een fact-checking functie die gebruikers in staat stelt de nauwkeurigheid van de antwoorden van Bard te verifiëren. Met een simpele druk op de knop kunnen gebruikers dubbelchecken of de verstrekte informatie juist is.


Privacy en toekomstige mogelijkheden

Google heeft benadrukt dat het de privacy van gebruikers respecteert en dat de informatie uit Gmail, Docs en Drive niet wordt bekeken door menselijke beoordelaars en niet wordt gebruikt voor advertentiedoeleinden. De toevoeging van extensies aan Bard geeft ons een glimp van de toekomst van AI, waarin chatbots zoals Bard steeds dieper geïntegreerd zullen worden in ons dagelijks leven en ons kunnen helpen bij een breed scala aan taken.


Kortom, de nieuwste updates voor Google's Bard beloven een boeiende en veelzijdige gebruikerservaring. Of je nu op zoek bent naar reisplanning, documentbeheer of gewoon een goed gesprek, Bard staat klaar om te helpen. En zoals de technologie zich blijft ontwikkelen, kunnen we alleen maar verwachten dat Bard nog slimmer en handiger wordt in de toekomst.

Wil je meer lezen?

Abonneer je op debelegger.nl om deze exclusieve post te kunnen blijven lezen.

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief!

Bedankt voor het abonneren!

Net binnen..