top of page

Aandeel analyse Automatic Data Processing (ADP)

In het kort:

  • Kloppend Hart van Omzet: Het Payroll Processing-segment domineert met 62% van de totale omzet van ADP, met een indrukwekkende $11 miljard voor FY2023, en wordt verwacht met 12% te groeien over FY2022-24, wat $1.3 miljard aan de top line toevoegt.

  • Segmentale Diversificatie: De segmentale omzetverdeling in FY2023 benadrukt de diversificatie van inkomsten, waarbij Payroll Processing uitsteekt met 62%, gevolgd door HR Outsourcing & Other Services met 5%, en Client Funds Interest met 33%.

  • Strategische Positionering: ADP's focus op Payroll Processing weerspiegelt niet alleen een sterke klantenservice voor bedrijven van elke omvang, maar plaatst het bedrijf ook strategisch in het competitieve landschap, te midden van concurrenten zoals Paychex en Workday.


In de dynamische wereld van financiën en bedrijfsvoering neemt Automatic Data Processing Inc. (ADP) een opmerkelijke positie in. Terwijl het marktsentiment en de aandelenkoersen fluctueren, blijft één aspect constant de aandacht trekken: het Payroll Processing-segment van ADP, dat niet alleen de grootste inkomstenbron is, maar ook een ongekende groei laat zien.


Het Cijfermatige Perspectief

Wil je meer lezen?

Abonneer je op debelegger.nl om deze exclusieve post te kunnen blijven lezen.

Opmerkingen

Opmerkingen zijn niet geladen
Het lijkt erop dat er een technisch probleem is opgetreden. Probeer nogmaals verbinding te maken of de pagina te vernieuwen.

Net binnen..

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief!

Bedankt voor het abonneren!