top of page

Verpletterende groei voor Zscaler, het aandeel stijgt 23%

Kort gezegd:

  • Zscaler kondigt (ongeauditeerde) voorlopige cijfers aan & het aandeel vliegt met 21% omhoog

  • Resultaten overtreffen de eerdere voorspellingen van het bedrijf zelf

  • Volledige derdekwartaalwinstresultaten worden op 1 juni bekendgemaakt

Zscaler, een leider op het gebied van cloudbeveiliging & een prominent positie van de WCBR ETF, heeft vandaag voorlopige cijfers aangekondigd voor het derde kwartaal van het fiscale jaar 2023. Dit doen bedrijven vaak als de resultaten beduidend anders zijn dan de verwachting. Hoewel de cijfers anders kunnen zijn omdat het voorlopige cijfers zijn, heeft het bedrijf de hoge verwachtingen overtroffen.


Jay Chaudhry, de CEO van Zscaler, is enthousiast over de resultaten en gelooft dat de hoge ROI van het Zscaler Zero Trust Exchange™-platform klanten en mogelijke klanten aanspreekt in deze uitdagende economische situatie. Hij kijkt uit naar het delen van meer details tijdens de aankomende kwartaalcijfers.


Voorlopige resultaten vs. eerdere voorspellingen:

  • Omzet: $415 miljoen - $419 miljoen (voorspelling: $396 miljoen - $398 miljoen)

  • Non-GAAP inkomen uit bedrijfsactiviteiten: $60 miljoen - $64 miljoen (voorspelling: $55 miljoen - $56 miljoen)

Zscaler verwacht ook een berekende omzet van ongeveer $478 miljoen tot $482 miljoen, een stijging van 38% tot 39% jaar op jaar. Het bedrijf verwacht dat de volledige resultaten voor het fiscale jaar 2023 de eerdere voorspellingen zullen overtreffen.


Hoewel deze voorlopige resultaten veelbelovend zijn, is het belangrijk om te onthouden dat ze nog steeds ongeauditeerd zijn. We zullen moeten wachten op de definitieve cijfers die op 1 juni worden vrijgegeven om een completer beeld te krijgen. WCBR kleurt lekker groen vandaag hierdoor!


We steken enorm veel tijd in dit soort artikelen omdat we het leuk vinden om hiermee bezig te zijn dus als je ons wil bedanken: Like deze post en deel het met mensen die het ook interessant vinden!

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief!

Bedankt voor het abonneren!

Net binnen..

bottom of page