top of page

Funda-Kans: Uniek penthouse voor een redelijke prijs

In het kort:

  • Een penthouse in Bergen op Zoom staat te koop. Het biedt een uniek uitzicht en ligt in het hartje van de stad.

  •  Met 202 m², drie slaapkamers, twee badkamers en een dakterras heeft dit prachtige appartement veel te bieden.

  • De vraagprijs per m² van dit penthouse ligt zelfs onder de gemiddelde vraagprijs in Bergen op Zoom, wat het nog interessanter maakt.


In Bergen op Zoom vinden we een Funda-parel die het hart van elke vastgoedbelegger sneller doet kloppen. Het gaat hier om een penthouse, dus niet zomaar een appartement, maar een van de luxere woningen in Bergen op Zoom. Gelegen aan de Steenbergsestraat, biedt dit hoekappartement een adembenemend uitzicht op de iconische Peperbus - de trots van de stad.Het bijzondere aan dit pand is de ligging. Je woont hier letterlijk in het kloppende hart van de stad, met alles op steenworp afstand. Maar ook binnen de muren van dit penthouse is het overigens goed vertoeven. De woonkamer, met een halfronde vorm, biedt een licht en ruimtelijk gevoel. En ja, de inrichting is wellicht wat gedateerd, maar laten we eerlijk zijn, met een creatieve geest en wat handigheid valt hier relatief makkelijk een droomwoning van te maken.Op de bovenste verdieping vind je de privé-vertrekken. Drie slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet - ruimte genoeg voor een gezin of voor wie graag gasten ontvangt. En ook hier: het uitzicht op de Peperbus is een enorm pluspunt.


En laten we tot slot eens de cijfers onder de loep nemen, want daar draait het uiteindelijk om in de wereld van vastgoed. Met een vraagprijs van €525.000 voor 202 m² woonoppervlakte, betaal je omgerekend €2.586 per m². In vergelijking met het gemiddelde van €2.926 per m² in het centrum van Bergen op Zoom, is dit mogelijk een aantrekkelijke deal. Zeker als je bedenkt wat dit penthouse te bieden heeft: de ruimte, het uitzicht, en de locatie.


Het penthouse combineert het beste van twee werelden: de charme van een historische stad en het comfort van luxe wonen. De locatie, gecombineerd met de ruimte en het uitzicht, maakt dit het bekijken waard voor de vastgoedliefhebber. Bergen op Zoom, met zijn rijke geschiedenis en levendige stadscentrum, biedt tot slot een woonervaring die zowel inspirerend als praktisch is.

Kijk voor meer informatie en foto’s op de Funda-pagina.


Rendabel beleggen in vastgoed (zonder duizenden euro's)

Als particuliere belegger is er veel geld voor nodig om vastgoed te kopen als een investering. Hierdoor lijkt beleggen in vastgoed onmogelijk, maar dit is absoluut niet het geval. Een interessante optie die de afgelopen jaren bijvoorbeeld steeds populairder is geworden, is het beleggen in vastgoedfondsen. Dit biedt een unieke kans om met relatief weinig geld toch rendabel te investeren in de vastgoedmarkt.


Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van vastgoedfondsen is het potentieel voor stabiele en aantrekkelijke rendementen. Dit komt door de combinatie van vaste huurinkomsten en de mogelijke waardestijging van het vastgoed binnen het fonds. Voor beleggers die op zoek zijn naar een passief inkomen, bieden deze fondsen een mogelijk interessante investering. Het vastgoed in het fonds wordt specifiek door vastgoedexperts en professionals onderzocht en aangekocht en als belegger ontvang je periodiek een mooi dividend-inkomen.


Wil je meer weten over de beste vastgoedfondsen in Nederland en België? Lees dan ons uitgebreide artikel over de beste vastgoedfondsen.Heb je vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar Michiel@debelegger.nl


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief!

Bedankt voor het abonneren!