top of page

ChatGPT app van OpenAI nu beschikbaar voor iPhone Gebruikers!

In het kort:

  • OpenAI heeft de officiële ChatGPT-app gelanceerd voor iPhone-gebruikers in de VS.

  • De app kan zowel tekst- als spraakgestuurde vragen beantwoorden en zoekgeschiedenis synchroniseren over verschillende apparaten.

  • De release voor andere landen en Android-gebruikers staat op de planning.


Het is officieel, iPhone gebruikers in de VS kunnen nu profiteren van de gloednieuwe ChatGPT app, direct op hun smartphone. Voor degenen die zich afvragen wat ChatGPT precies is - dit is een chatbot, ontwikkeld door OpenAI, die menselijke taal kan begrijpen en genereren, en kan worden gebruikt om te helpen met alles van het ontdekken van recepten tot het genereren van cadeau-ideeën.Laten we eens kijken naar wat de app allemaal kan doen. Buiten het beantwoorden van jouw tekstgebaseerde vragen, kan de gratis app nu ook spraakopdrachten aan dankzij Whisper, een geïntegreerd spraakherkenningssysteem. Whisper stelt de app in staat om te luisteren naar wat je zegt en vervolgens een gepast antwoord te geven, net zoals Siri dat doet.Plus, voor degenen onder ons die graag naadloos schakelen tussen onze laptop en telefoon, de ChatGPT app kan je zoekgeschiedenis synchroniseren tussen verschillende apparaten. Dit betekent dat je gemakkelijk kunt verdergaan waar je gebleven was, ongeacht welk apparaat je gebruikt.

Voor degenen die een stapje verder willen gaan, kunnen ChatGPT Plus-abonnees nu ook toegang krijgen tot GPT-4 - het meest geavanceerde taalmodel van ChatGPT - direct via de app.


Op dit moment is de app alleen beschikbaar in de Apple App Store in de VS, maar OpenAI heeft beloofd dat de app in de komende weken in andere landen beschikbaar zal zijn. En voor de Android-gebruikers onder ons, maak je geen zorgen, OpenAI zegt dat de ChatGPT-app "binnenkort naar jullie apparaten zal komen."


De release van de ChatGPT app komt maanden na de lancering van de AI-chatbot in november 2022, die in slechts twee maanden tijd meer dan 100 miljoen gebruikers heeft aangetrokken.


Lees ook: Nvidia's Ai-imperium: Dit zijn de belangrijkste cijfers om naar uit te kijken volgende week

Kortom, met de komst van de ChatGPT app, wordt het nog makkelijker om deze krachtige chatbot te gebruiken, ongeacht waar je bent of wat je doet. Het is een spannende tijd voor AI, en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst ons brengt!


Laat zoals altijd een like achter zodat we weten dat je het leuk vond om dit te lezen!

Comments


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief!

Bedankt voor het abonneren!

Net binnen..