top of page

Zo kun je met SumUp als ondernemer contactloos betalingen innen

Samenvatting:

  • SumUp als Mobiele Betaaloplossing: SumUp transformeert smartphones en tablets in mobiele pinapparaten, waardoor bedrijven eenvoudig pin- en creditcardbetalingen kunnen accepteren.

  • Gebruiksgemak en Lage Kosten: Geen vaste kosten, alleen een percentage per transactie. Eenvoudige koppeling met een app en geschikt voor diverse betaalmethoden.

  • Veiligheid en Integratie met Boekhouding: Hoogste veiligheidsstandaarden met SSL-encryptie en EMVCo-normen. Makkelijke integratie met boekhoudsystemen voor efficiënte administratie.


Gemakkelijk en Toegankelijk voor Elke Ondernemer

In het snel veranderende landschap van mobiele betalingen is SumUp een gamechanger. Door een smartphone of tablet om te toveren tot een mobiel pinapparaat, biedt SumUp een naadloze ervaring voor zowel de ondernemer als de klant. Met slechts een kleine investering - de aanschaf van de SumUp Air voor €47.19 inclusief btw - en een transactiekost van 1,90% per betaling, elimineert het de noodzaak voor dure, traditionele pinapparaten.Contactloos Betalen: De Nieuwe Norm

De SumUp Air PIN-reader, uitgerust met NFC-technologie, maakt het mogelijk voor klanten om snel en efficiënt contactloos te betalen. Dit is niet alleen een trend, maar ook een nieuwe standaard in de hedendaagse betalingscultuur. Het biedt gemak en snelheid, en wordt steeds vaker de voorkeursmethode voor consumenten in Europa.


Beveiliging en Compliance: Een Belangrijke Pijler

SumUp neemt veiligheid uiterst serieus. Alle transacties en verbindingen zijn beveiligd met SSL-encryptie, waardoor de privacy van de gebruiker gewaarborgd blijft. Bovendien voldoet het aan de strikte PCI+ en EMVCo-normen, wat een extra laag van vertrouwen en betrouwbaarheid biedt.


Integratie met Boekhoudsystemen

Een ander voordeel van SumUp is de mogelijkheid om transacties naadloos te integreren met boekhoudsystemen. Dit vermindert de administratieve last voor ondernemers en zorgt voor een efficiënte verwerking van de financiële gegevens.


De Rol van SumUp in de Moderne Betalingswereld

SumUp vertegenwoordigt niet alleen de evolutie in betaaltechnologie, maar ook een verschuiving in hoe bedrijven hun financiën beheren. Met zijn gebruikersvriendelijke interface, kostenefficiëntie, en robuuste beveiligingsmaatregelen, is SumUp een uitstekende keuze voor kleine en middelgrote ondernemingen die willen meegaan met de tijd.De opkomst van SumUp en vergelijkbare technologieën illustreert een belangrijke trend in de financiële sector: de toegankelijkheid van geavanceerde betaaloplossingen voor een breed spectrum aan bedrijven, groot en klein. Het benadrukt de democratisering van financiële technologie, waarbij de nieuwste innovaties niet langer beperkt zijn tot grote corporaties met diepe zakken. Dit is een ontwikkeling die de concurrentiepositie van kleinere ondernemers kan versterken, waardoor zij in staat zijn om op gelijke voet te concurreren met grotere spelers op de markt.

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief!

Bedankt voor het abonneren!