top of page

Waarom daalt Alfen met 11%?

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2023


Alfen lijkt mee te dalen met alle snelgroeiende bedrijven, die een waardering hebben waar men, in lastige tijden als eerste afscheid van neemt. Ook omdat er al hoge winsten zijn behaald. Zo is Alfen nog altijd 600% gestegen in 5 jaar tijd. Zelfs na de daling van ruim 30% sinds de top.


Alfen publiceert 16 Februari alweer haar jaarcijfers. Sinds november hebben ze al laten weten dat de groei onder druk staat vanwege de lockdowns en supply chain issues in Q4. Desondanks veranderen ze niet hun verwachtingen voor het hele jaar.Er lijkt er dus geen duidelijke reden maar vooral sentiment. Tenzij we natuurlijk iets niet weten dat anderen wel weten!


Zo dalen andere bedrijven die erg zijn gestegen afgelopen jaren die snelgroeiend zijn ook flink. Adyen staat bijvoorbeeld ook 5% lager.


 

Nog geen lid? Ontvang nu een flinke korting op een lidmaatschap met deze code: LID99. Lid worden kan hier. Dit is enkel voor de lezers van dit soort artikelen! Houd onze artikelen dus goed in de gaten!


De Schrijver bezit zelf Aandelen in Alfen. Zijn we iets vergeten of merk je foutjes? Tip de redactie via support@debelegger.nl


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief!

Bedankt voor het abonneren!