top of page

Is Alfen de volgende ASML?

Alfen is inmiddels wel bekend bij de Nederlandse belegger. Persoonlijk heb ik mijn éérste aandelen gekocht in Alfen vlak na de IPO. In die tijd werd je voor gek verklaard als je aandelen kocht in groene energie of elektrische wagens. Inmiddels word je voor gek verklaard als je dat niet doet! Alfen staat namelijk bijna 700% hoger dan toen het op de beurs verscheen.


Om de nieuwe Nederlandse trots te worden, zoals ASML dat is, moet Alfen zijn omzet 47x hoger zien dan waar het nu staat. Alfen rapporteerde namelijk €440 Miljoen in de meest recente jaarcijfers terwijl ASML zo'n €21 Miljard noteerde. Als je het antwoord wil of Alfen de nieuwe ASML wordt.. dan is het antwoord nee, natuurlijk niet. Maar als je wilt weten of Alfen een Nederlands trots wordt op het gebied van groene energie? Blijf dan nog even lezen. Ik deel even mijn gedachten, berekeningen en waardering met je.


Wil je meer lezen?

Abonneer je op debelegger.nl om deze exclusieve post te kunnen blijven lezen.

9 opmerkingen

Net binnen..

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief!

Bedankt voor het abonneren!

Copyright © 2023 •

Alle rechten voorbehouden - Amsterdam - 0619930051

Disclaimer
Let op: Beleggen brengt risico's met zich mee. Je kan (een deel van) je inleg verliezen. Niets hier mag worden beschouwd als financieel advies.. Voor advies over je persoonlijke situatie kun je het beste een adviseur inschakelen.

  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page