top of page

Cursus over groeiaandelen!

Mensen hebben mij de afgelopen maanden, vrijwel dagelijks gevraagd of ik de tijd kon nemen om een training te maken voor mensen die meer willen leren over het vinden & waarderen van groeiaandelen.

Mensen zien groeiaandelen in mijn portefeuille die 200% of meer zijn gestegen en vragen zich af welke magische formule ik gebruik om dit soort aandelen te zoeken. Het enige wat ik kan zeggen is dit: er bestaat geen magische formule en je wordt niet “snel” rijk. Het is hard werken maar er zijn wel een aantal principes en methodes waar ik op let die mij de afgelopen 9 jaar hebben geholpen om een vermogen op te kunnen bouwen naast een gewone baan.

Rabi2.PNG

In deze training leer je:

Wat is een groeiaandeel & voor wie is het bedoeld?

Waar ik mijn groeiaandelen vind.

Hoe ik research doe naar de groeiaandelen, die ik vind.

Waar let ik op bij het waarderen van een groeiaandeel?

Hoe bepaal je de waarde van een aandeel met een P/E van 6000?

Tips voor het omgaan met volatiliteit & profiteren van dips

Logo_Het_Financieele_Dagblad.svg.png

Bekend van:

BNR_Nieuwsradio_logo.png
BNR_Nieuwsradio_logo.png
Telegraaf.svg.png
843px-Trouw_(2020-01-29).svg.png
Logo_Het_Financieele_Dagblad.svg.png

Tijdens de training geef ik je ook concrete voorbeelden van verschillende bedrijven die ik in het verleden heb gekocht. Ik neem je mee welke redenen en factoren kwamen kijken bij het beslissen van mijn aankoop en welke resultaten het op heeft geleverd!  

Voor iedereen die het voor 30 April koopt is het een lage prijs van €49. Voor iedereen die lid is van onze community, is het volledig gratis! Naar aanleiding van alle feedback heb ik begrepen dat het ontzettend waardevol is. Mijn doel is dan ook dat na het volgen van deze training, je meteen aan de slag kan en op een verantwoorde manier aan je vermogen kan bouwen!

Koop nu
bottom of page