White on White

"De meeste mensen denken dat ze meer geld nodig hebben. Wat je eigenlijk nodig hebt is meer vrij besteedbaar inkomen. En dit vrij besteedbaar geld voor je te laten werken. Werken is leuk. Maar het leven wordt een stuk makkelijker als jij niet meer de enige bent die werkt maar ook je vermogen. Ja, vermogen. Klinkt alsof het alleen is weggelegd voor rijke mensen. Maar dat is het niet. Je kan je geld aan het werk zetten zodat er meer geld ontstaat. Dat kun je zo gek maken als je zelf wilt, maar in de basis komt het neer op het volgende: Beleggen"

- Rabi Safi

Rabi.PNG
 

Bekend van:

Logo_Het_Financieele_Dagblad.svg.png
BNR_Nieuwsradio_logo.png
BNR_Nieuwsradio_logo.png
Telegraaf.svg.png
843px-Trouw_(2020-01-29).svg.png

"Ik ben inmiddels meer dan negen jaar bezig met beleggen. Wat begon als korte termijn handel waar ik meer frustratie dan rendement mee heb gehaald is na twee jaar, vallen en opstaan, uitgegroeid tot een strategie die mij een vermogen van ruim meer dan driekwart miljoen heeft opgeleverd. Niet door het verkopen van een onderneming, overwaarde op een huis of een erfenis. Maar maandelijks beleggen naast een gewone baan.

Mijn kennis deel ik via het maken van content op YouTube, Instagram, Colums, Radio en podcasts. Samen met duizenden community leden streven we naar financiële vrijheid en het opbouwen van een vermogen, op een weloverwogen en verantwoordelijke manier.

 

Hoe kan ik jou helpen?

Via mijn YouTube kanaal

Op YouTube deel ik onregelmatig Video's over verschillende beleggingsstrategieën, gesprekken met andere experts in het vak, analyse van specifieke aandelen, markt updates maar vooral heel veel educatieve content!

 

2021-04-09_13-14-35.png

Via De Belegger Community

De Belegger bestaat al 1,5 jaar en is een community van duizenden mensen die beleggen als een middel gebruiken om hun financiële doelen te halen. Duizenden mensen die elkaar helpen om betere beleggers te worden! Duizenden mensen in Nederland & België die interesse hebben in Finance.

Naast toegang tot een netwerk van beleggers krijg je toegang tot mijn portefeuille, transacties en alle aan & verkopen deel ik live, zodra ze gebeuren met de community met korte toelichting.

 

Je krijgt toegang tot exclusieve content zoals een training over groeiaandelen. Je krijgt toegang tot een aantal analyses gemaakt door andere beleggers. Je krijgt toegang tot Stockify.nl om je portefeuille te beheren! Lees meer hieronder.

Via een cursus over groeiaandelen!

Mensen hebben mij het afgelopen jaar, vrijwel dagelijks gevraagd of ik de tijd kon nemen om een training te maken voor mensen die meer willen leren over het vinden & waarderen van groeiaandelen.

In deze training leer je:

  1. Wat is een groeiaandeel & voor wie is het bedoeld?

  2. Waar ik mijn groeiaandelen vind.

  3. Hoe ik research doe naar de groeiaandelen, die ik vind.

  4. Waar let ik op bij het waarderen van een groeiaandeel?

  5. Hoe bepaal je de waarde van een aandeel met een P/E van 6000?

  6. Tips voor het omgaan met volatiliteit.

DB.PNG
  • Instagram

Via Instagram

Via Instagram houd ik je dagelijks up-to-date van de laatste beursnieuws, waardevolle tips en beursgrapjes om je op weg te helpen in je beleggingsreis! Daarnaast deel ik mijn portefeuille op zowel slechte als goede dagen zodat je een realistisch beeld krijgt bij beleggen.

Geld en financiën zijn een taboe voor veel mensen in Nederland. Veel content creators spreken over beleggen, maar durven zich niet kwetsbaar op te stellen en transparant te zijn over hun rendement, portefeuille en fouten die ze zijn begaan. Als ze het al doen dan zijn het vaak onbetrouwbare figuren die enorm dure cursussen of andere zaken verkopen waar je hoogstwaarschijnlijk niets aan hebt! Mijn portefeuille is beschikbaar aan alle community leden, inclusief alle wijzigingen, om zo ook daad bij woord te voegen en mensen te inspireren!

Via blog content

Best Bekeken Posts

Wil je ook bijdragen aan de Community Blog? Stuur een berichtje naar Info@debelegger.nl