top of page

De community komt bij elkaar!

De Belegger Retreat is een unieke en inspirerende bijeenkomst voor lange termijn beleggers van alle niveaus die gepassioneerd zijn over het uitbreiden van hun kennis en het versterken van hun netwerk. Deze meerdaagse retraite biedt deelnemers de kans om samen te komen in een prachtige en ontspannen omgeving, waar ze kunnen leren van elkaar, nieuwe strategieën kunnen ontdekken en samen kunnen groeien in hun beleggingsreis. Het doel is om de community bij elkaar te brengen en een groepje beleggers te bouwen waar je altijd op kunt steunen! Denk aan Discord vibes, maar dan in het echt! Dit is énkel beschikbaar voor mensen die al lid zijn of zijn geweest en bij hoge uitzondering voor anderen.

Tijdens De Belegger Retreat zullen de deelnemers

  • Inspirerende & leerzame workshops bijwonen, geleid door Rabi om kennis en inzichten te delen. Drie workshops die al in de planning staan: Rabi's visie, Aandelen analyseren & een robuuste portefeuille bouwen.

  • De mogelijkheid voor deelnemers om hun eigen beleggingsstrategieën en -ervaringen te presenteren en te bespreken, waardoor ze waardevolle feedback en nieuwe inzichten kunnen krijgen van gelijkgestemde beleggers.

  • Interactieve groepsdiscussies en brainstormsessies waar de deelnemers samen complexe beleggingsvraagstukken kunnen onderzoeken en bedrijven analyseren om de beste beleggingen ertussen uit te pikken.

  • Genieten van ontspannende en verfrissende recreatieve activiteiten, zoals yoga, meditatie of natuurwandelingen, om de geest en het lichaam te revitaliseren en een gezonde balans tussen werk en ontspanning te bevorderen.

  • De mogelijkheid hebben om waardevolle vriendschappen en professionele connecties te smeden met andere beleggers, waardoor ze een solide netwerk opbouwen dat hen kan ondersteunen in hun verdere beleggingsavonturen.

 

De Belegger Retreat is de perfecte gelegenheid voor zowel beginnende als ervaren beleggers om hun vaardigheden, netwerk en kennis uit te breiden, te leren van de successen en uitdagingen van anderen, en samen te werken aan een betere toekomst. Schrijf je nu in en wellicht maken we het samen, een onvergetelijke, transformerende ervaring die je beleggingscarrière naar nieuwe hoogten kan tillen!

Voor wie is deze Retreat wel geschikt?

Ben je klaar voor een geweldige ervaring? De Belegger Retreat is hét evenement voor iedereen die van beleggen houdt en zin heeft om te leren, netwerken en relaxen. In een paar dagen tijd, midden in de zon, zee en strand, ga je samen met andere enthousiaste beleggers je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

De Belegger Retreat is perfect voor:

Beginners die net bezig zijn maar serieuzer willen beleggen en graag beter willen worden in het analyseren en waarderen van bedrijven. Tijdens de retreat worden leuke en leerzame workshops gegeven die je hierbij gaan helpen.

Ervaren beleggers die hun netwerk willen uitbreiden en in een gezellige sfeer met gelijkgestemden willen relaxen. Dit is dé kans om nieuwe vrienden te maken die net zo veel van beleggen houden als jij en een club te vormen!

Mensen die super gepassioneerd zijn over beleggen voor de lange termijn. We richten ons op slimme en verantwoorde beleggingsstrategieën en creëren een omgeving waar je lekker kunt leren en groeien.

Iedereen die er even tussenuit wil en met gelijkgestemden wil zijn. We hebben ook allerlei leuke activiteiten zoals yoga, meditatie of natuurwandelingen, zodat je helemaal tot rust kunt komen.

Mensen die op zoek zijn naar een simpele manier om te beginnen met beleggen of hun bestaande strategieën te verbeteren. We zorgen voor toegankelijke workshops en sessies die je op weg helpen om een nog betere belegger te worden.

 

Mensen die hun kennis willen verbreden en geïnspireerd willen raken. Tijdens de Belegger Retreat duik je in allerlei nieuwe ideeën en inzichten, en laat je je inspireren door de successen en uitdagingen van anderen.

Je wil niet in je eentje beleggen maar toffe mensen om je heen die je in het echt hebt onmoet!

Voor wie is deze Retreat niet geschikt?

Er zijn enkele groepen mensen voor wie dit evenement misschien niet zo geschikt is:
 

Mensen die snel rijk willen worden: De retreat focust op verantwoorde en duurzame beleggingsstrategieën, en is niet bedoeld voor mensen die alleen maar snel veel geld willen verdienen zonder rekening te houden met de lange termijn.

Mensen die alles al denken te weten en geen baat hebben bij een netwerk: De Belegger Retreat draait om samen leren en groeien, dus als je denkt dat je niets meer te leren hebt en geen interesse hebt in het opbouwen van relaties met andere beleggers, is dit evenement misschien niet voor jou.

Mensen die niet openstaan om te leren: De retreat biedt een breed scala aan workshops en sessies om je kennis en vaardigheden te verbeteren, maar als je niet bereid bent om nieuwe dingen te leren en je horizon te verbreden, is de Belegger Retreat waarschijnlijk niet de juiste plek voor jou.

Mensen die arrogant zijn of zich niet open opstellen: We streven naar een vriendelijke en inclusieve sfeer waar iedereen zich welkom en gerespecteerd voelt. Als je niet bereid bent om open en respectvol met anderen om te gaan, is de retreat mogelijk niet geschikt voor jou.

Mensen met verkeerde intenties: De Belegger Retreat is bedoeld voor mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in beleggen en het opbouwen van een netwerk. Als je andere, minder oprechte doelen nastreeft, is dit evenement niet de juiste keuze.

Mensen die geen verantwoordelijkheid nemen: De retreat is bedoeld om je te helpen groeien als belegger, maar dat vereist ook dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen beslissingen en acties. Als je niet bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen, is de Belegger Retreat mogelijk niet geschikt voor jou.

Mensen die alleen geïnteresseerd zijn in korte termijn handel: De focus van de retreat ligt op lange termijn beleggen en gedegen beleggingsstrategieën. Als je uitsluitend geïnteresseerd bent in korte termijn handel, is dit evenement waarschijnlijk niet de beste match voor jou.
 

Als je jezelf herkent in een van de bovenstaande punten, is het misschien beter om een ander evenement te zoeken dat beter aansluit bij je behoeften en interesses. Voor iedereen die enthousiast is over beleggen en klaar is om te leren, netwerken en groeien, hopen we je te zien op De Belegger Retreat!

Kom naar De Belegger Retreat van 21 juni tot 25 juni en geniet van een onvergetelijke ervaring! Deze inspirerende en ontspannende retraite vindt plaats in het zonnige Valencia, Spanje. De exacte accommodatie wordt nog bekendgemaakt, afhankelijk van het aantal deelnemers, maar je kunt erop vertrouwen dat het een prachtige en comfortabele plek zal zijn om te verblijven.

Maak je geen zorgen over de details; ik regel alles voor je, zodat jij je volledig kunt focussen op jezelf en je leerproces. Twee weken voordat de retreat begint, ontvang je alle benodigde informatie over de locatie, het programma en wat je kunt verwachten.

Let op: Er zijn enkele zaken die niet inbegrepen zijn in de kosten van de retreat. Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van je vliegtickets heen en terug, evenals het regelen van vervoer van en naar de accommodatie. Dit geeft je de vrijheid om je reisplannen aan te passen aan je eigen behoeften en voorkeuren.

Schrijf je nu in voor De Belegger Retreat en bereid je voor op een geweldige tijd waarin je nieuwe vaardigheden leert, een netwerk opbouwt en geniet van de prachtige omgeving van Valencia. We kijken ernaar uit je daar te zien!

Vragen? Stuur een whatsappje naar 0619930051

Zorg dat je bij je boeking aangeeft in de opmerkingen of je het okay vindt om een kamer te delen met een ander!

bottom of page