Het Antwoord is Ja!

In Nederland is er nog geen enkel community voor Beleggers zoals jij en ik. Om een volwaardige community op te bouwen hebben we geld nodig. Al het geld dat wordt opgehaald met lidmaatschappen en YouTube inkomsten wordt geïnvesteerd in toffe dingen die de community verder helpen!

Zie hieronder een aantal Ideëen.

Dividend Tracker

Één betaalbare (minder dan een tientje per maand) tool geïnspireerd door SimplySafeDividends om je portfolio te kunnen managen en je inkomen te zien groeien.

Bekende Gasten

Ken je mensen die relevant zijn voor beleggers om meer van te leren? Laat het me weten zodat we een interview/podcast aflevering kunnen plannen!

  • Flickr

Centrale plek voor alle Beleggers

Over de loop van tijd heen zie ik ons de grootste community worden van individuele beleggers. En een community van beleggers voor beleggers waar je alle informatie kunt vinden over bedrijven zoals PE/ Ratios, Dividend betalingen, Earnings data etc.

© 2020 by De Belegger.

Disclaimer
Let op: Beleggen brengt risico's met zich mee. Je kan (een deel van) je inleg verliezen. Ik geef geen financieel advies en alles op deze site, Youtube, Discord en andere platforms zijn expertise vrij. Voor advies kun je het beste een adviseur inschakelen, klik hier om een gecertificeerd professional te zoeken. Alles wat ik vertel en deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en dus geen koopadvies. Mijn video's en content zijn voor vermaak en ik doe dit puur als hobby.