Brokers vergelijken - DeGiro vs Rabobank, Lynx & BINCK

Updated: Mar 29, 2020

Naast belastingen, eventuele jaarlijkse servicekosten, kosten voor corporate actions, zoals dividend enzovoorts.. zijn er natuurlijk de transactiekosten. Met de belastingen is dit één van de belangrijkste ‘lasten’ bij beleggen. Alles hangt natuurlijk af van de broker of bank, de frequentie van handelen en welke markten u betreedt. Zie website van DeGiro voor meer informatie.

Zoals je kunt zien heeft Degiro erg lage kosten in vergelijking met andere brokers. Voor beginnende beleggers en zeker als je voor beleggers die periodiek inleggen is het belangrijk om hun transactie kosten zo laag mogelijk te houden.


1,158 views0 comments

© 2020 by De Belegger.

Disclaimer
Let op: Beleggen brengt risico's met zich mee. Je kan (een deel van) je inleg verliezen. Ik geef geen financieel advies en alles op deze site, Youtube, Discord en andere platforms zijn expertise vrij. Voor advies kun je het beste een adviseur inschakelen, klik hier om een gecertificeerd professional te zoeken. Alles wat ik vertel en deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en dus geen koopadvies. Mijn video's en content zijn voor vermaak en ik doe dit puur als hobby.