Beleggen via Degiro. Mijn ervaring met DeGiro's nieuwe layout.

Updated: Mar 31, 2020

DeGiro werd een lange tijd de "Aldi" onder de brokers genoemd. Dit voornamelijk omdat de interface niet erg gebruiksvriendelijk was en de kosten waren de laagste in Nederland. Zo betaal je voor een transactie in Amerikaans aandelen niet meer dan tussen 0,50€ en 0,60€.


Maar met de nieuwe layout hebben ze toch een enorme slag geslagen. Het lijkt er zelfs sterk op dat ze een schaalbare interface hebben neergezet waar ze nog veel meer op gaan innoveren in de komende maanden. Bekijk hier of jij ook de nieuwe interface al hebt en heb je nog geen account dan zul je waarschijnlijk dit al meteen krijgen!


Bekijk mijn video van de nieuwe interface. Deze heb ik zelf gemaakt en je ziet in één oog opslag wat er anders en nieuw is.

Nieuwe versie Degiro

Wat je snel opvalt is dat je nu op 3 manieren aandelen kunt kopen. Alles lijkt veel strakker en meer overzichtelijk.


Daarnaast kun je sneller door alle wereld indices scrollen en deze bekijken zodat je kunt zien of je portfolio het goed doet tegenover de markt (of gewoon omdat je nieuwsgierig bent!). Je kunt nu ook je portfolio verbergen als je tijdens werk aan het scrollen bent zodat niemand je totaal bedrag kan zien.


Bied & Laat Koersen - Degiro

Wat ik persoonlijk interessant vind is dat je nu niet alleen de bied en laat koersen kan zien maar ook; hoeveel transacties in de rij staan en in welke aantallen! Zo kan je nog slimmere beslissingen nemen voor dat je tot koop over gaat.Dit is mijn eerste blog en hopelijk vond je het een leuke blog! Feedback kun je altijd hieronder achter laten en vergeet niet de video te bekijken!Mobiele app Degiro


Via Mobiel kun je ook zien hoeveel dividend je per aandeel hebt ontvangen. Dit was niet altijd overzichtelijken je moest het zelf bijhouden dus voor mij een erg leuke feature.


Je ziet ook valuta w/v. Dit is interessant omdat veel beginnende beleggers geen rekening houden met euro/dollar koers. hierdoor kun je dus 10% winst staan maar als de euro dollar koers 10% is gezakt dan stelt dat dus niets voor. Zo kun je beslissen wanneer je het meeste uit je investeringen haalt!
963 views0 comments

Recent Posts

See All

Copyright © 2020 •Alle rechten voorbehouden

Disclaimer
Let op: Beleggen brengt risico's met zich mee. Je kan (een deel van) je inleg verliezen. Ik geef geen financieel advies en alles op deze site, Youtube, Discord en andere platforms zijn expertise vrij. Voor advies over je persoonlijke situatie kun je het beste een adviseur inschakelen. Alles wat ik vertel en deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en dus geen koopadvies.