Nog geen lid?

De Belegger is nu een community van duizenden mensen die beleggen als een middel gebruiken om hun financiële doelen te halen. Duizenden mensen die elkaar helpen om betere beleggers te worden! Duizenden mensen in Nederland & België die interesse hebben in Finance.

Alle content en kennis die ik deel via mijn filmpjes zijn gratis. Daar hoef je niets voor te betalen en dit blijft ook altijd gratis! Met de lancering van VIP & VIP lite hopen we ook een inzicht te geven in hoe je aandelen waardeert en de financiën van een bedrijf goed kan begrijpen. Allemaal content is kosteloos omdat ik voldoening haal uit het feit dat er mensen zijn die leren van wat ik heb geleerd en succesvolle beleggers worden. Daarnaast bouwen we ook een netwerk op van gelijkgestemden die elkaar weer helpen om beter te worden!

Geld en financiën zijn een taboe voor veel mensen in Nederland! Veel content creators spreken over beleggen, maar durven zich niet kwetsbaar op te stellen en transparant te zijn over hun rendement, portefeuille en fouten die ze zijn begaan. Mijn portefeuille is beschikbaar aan alle leden inclusief alle wijzigingen om zo ook daad bij woord te voegen en mensen te inspireren!

db.png

Track je Portefeuille, Dividend & Transactiekosten

Dankzij alle early-leden hebben we enorm veel feedback gekregen en de tracker drastisch verbeterd! Zie video hiernaast om de tracker te zien! Je krijgt hier volledig toegang tot om het voor jezelf te bewerken!

Als je beslist om lid te worden dan investeer je ook meteen in een webapplicatie die we aan het bouwen zijn die je kunt vergelijken met SimplySafeDividends maar voor minder dan een tientje per maand!

TRACK JE PROGRESSIE

Zodra je een klein aantal gegevens invult zoals "Ticker, aantal & Sector" wordt de rest voor je berekend zodat je je progressie over de loop van tijd heen kunt bekijken!

PORTFOLIO MANAGEMENT

Houd je portfolio in de gaten en bekijk wat je percentage aan allocatie per aandeel en in welke sectoren. Zo kun je altijd bijsturen en diversifiëren. Wel zo simpel.

BETAALBAAR

Meestal kosten producten zoals dit zo'n €500 - €800,- per jaar. Mijn bedoeling is om dit voor minder dan een tientje per maand aan te kunnen bieden!

 
index2.png

Maarten

Prominent Lid

Ik volg je sinds December en Ik waardeer je content! Ik ben zojuist prominent lid geworden van je site. Ga zo door. Gr Maarten

April 6, 2020

images.png

Daniel

V.I.P. Lid

Volg je al een tijdje en enorm veel geleerd van je videos! Je content is gewoon gratis dus dit is mijn bijdrage en de tracker is top om mijn portfolio bij te houden! - Daniel

April 4, 2020

Prominent Lid

Voor wie is dit bedoeld?

Je wilt jezelf jaren en duizenden euros aan fouten besparen door te leren van de community. Je wilt De Belegger community financieel supporten zodat ik content blijf maken die je gaaf vindt en toffe dingen kan maken voor de community! Je wilt deel zijn van een toffe community van beleggers, je wilt je portefeuille makkelijk kunnen tracken en toegang tot mijn volledige portefeuille en aankopen! 

Een Netflix abonnement kost je €144,- per jaar (€12 per maand)

VIP Lite

Voor wie is dit bedoeld?

Je wilt jezelf jaren en duizenden euro's aan fouten besparen door te leren van de community. Naast alles wat je bij prominent lid krijgt zul je ook als eerste toegang hebben tot alle trainingen in de toekomst. Eerst volgende training is over groeiaandelen. Daarnaast krijg je alle opnames van alle coachingssessies met VIP leden waar we specifieke onderwerpen bespreken.

Een sportschool abonnement kost je €960,- per jaar (€80 per maand)