top of page

Even voorstellen ❤️

Openbaar·241 leden

Lieve mensen! Gezien de discord is gehacked, zet ik de community gedeelte openbaar. Zo kan iedereen deelnemen en een gesprek starten over zijn/haar favoriete onderwerp!

ajhollemans
Rabi Safi
N

Hey iedereen,

ik ben Michiel, 24 jaar en ben 2jaar geleden begonnen met beleggen in februari 2020. Mijn doel was om op mijn 30 financieel onafhankelijk te zijn(meer vrijdheid hebben om te doen wat je wil wanneer je wil) dit door te flexi-jobben naast mijn vast werk als Technisch tekenaar. En zo 100%(loon) en 50%(flexi-job) elke maand te beleggen of toch op de beleggersrekening te zetten. In middels ben ik gestopt met flexi-jobben en geniet ik meer van het leven.


Met minder inkomsten en meer tijd wil ik me nu meer informeren en bredere inzichten krijgen in het beleggen/investeren.

De bear-market heb ik stress niet dat alles daalt(ik heb nog een lange horizon) maar dat er niet meer en meer wordt bijgekocht om de rendementen mee te pikken.


N
Rabi Safi

Hi, Ik ben Lysanne, 31jr oud. Sinds twee jaar aan het beleggen in ETF's (via degiro) gefocust op de lange termijn. Afgelopen jaar gestart met pensioenbeleggen via Bright. Heb enkele losse aandelen (Alfen) en wil dit langzaam uit gaan bouwen ter lering. Van huis uit niet meegekregen hoe vermogen op te bouwen door je geld aan het werk te zetten (eerder een aversie daartegen wegens missers bij familieleden), maar wil graag een duurzame manier voor mijzelf opzetten.

R
pimg93
Rabi Safi
yilgunay

Hi, ik ben Paul en 36 jaar oud. Ik ben voor het eerst gaan beleggen in 2008 tijdens de financiële crisis. Geen verlies geleden maar wel afgeschrokken door de volatiliteit. Tijdje gestopt en sinds 2014 aandelen van mijn werkgever gekocht (4x) en 2016 weer begonnen met losse aandelen kopen. Aandelen van ASML en Apple hebben het heel goed gedaan, dus ben benieuwd of ik hier nog een aantal multibaggers ga ontdekken. Doel is FIRE en passieve inkomen om eventueel eerder minder uren te hoeven werken.

R
Rabi Safi

Hi, ik ben Maarten, 40 jaar. Zit sinds 2017 in crypto dus heb al eea meegemaakt qua Bull & bearmarket. Sinds een jaar ook in aandelen (etf, tech en dividend). Beleg bij degiro en bij Bux met een maandelijks beleggingsplan. Probeer meer marktontwikkelingen bij te houden via deze app, Twitter en Discord.

pimg93
Rabi Safi
R

Over

Welkom bij de community! Dit gedeelte is bedoeld om je even ...
bottom of page